Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Služby: - realitní kancelář -právní služby -odhady -vytyčení staveb -stavební činnost.

Bytová a realitní kancelář. OSTRAVA a okolí. Komplexní služby, evidence, poradenství zdarma. Prodeje, koupě, převody: - byty-družstevní, v osobním vlastnictví - nemovitosti-chaty, rodinné domy, pozemky. Výměna: - byty. Pronájem: - byty, nebytové prostory. Certifikovaný realitní makléř.

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Internetový cestovatelský portál zaměřený na děti a rodiny s dětmi. Zahrnuje ucelenou a přehlednou nabídku volnočasových zařízení a ubytovacích kapacit, jež nabízí kvalitní možnosti pro ubytování i pro trávení volného času rodin s dětmi.

Certifikovaná realitní kancelář. Realitní činnost - reality. Výkup, koupě, prodej, nájem a pronájem, zprostředkování a výměna nemovitostí, poradenství: -nemovitosti -rodinné domy, budovy k bydlení, byty -garáže, sklady, skladovací prostory -chaty, chalupy, pozemky -kanceláře, firemní prostory -komerční objekty ...

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - znalecké posudky - zhotovování smluv. Finanční poradenství.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Druhy pojištění: -kapitálové životní, investiční -úrazové, úvěrové -pracovní neschopnosti, hospitalizace dětí -domácnosti, nemovitosti -odpovědnosti při výkonu povolání -cestovní, havarijní -průmyslu, lesů -institucí přepravy -povinné ručení -majetku -stavebních a ...

Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Developerská a investiční společnost. Prodej a pronájem: - bytů - kanceláří - komerčních ploch - pozemků. Specialista na stylové rezidenční bydlení v Karlových Varech.

Poradenská a konzultační činnost Realitní činnost Velkoobchod a maloobchod Zprostředkování obchodu a služeb

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Nabízíme kompletní služby realitní kanceláře v Praze, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Činnost, práce: -stavební -projekční -znalecká -realitní -prodej materiálu

Zprostředkování realitních obchodů a služeb: -všechny typy nemovitostí -byty, rodinné domky -kancelářské a obchodní objekty -průmyslové objekty a pozemky -nebytové prostory -znalecké posudky, tržní ocenění -pojištění nemovitostí -zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě nemovitosí -zprostředkování finančních služeb ...

Výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu. Stavební inženýring, architektonická řešení. Prodej materiálu. Realitní činnost, financování projektů - prodej, hypotéky, pozemky. Stavby: - domy - provozovny - garáže - chaty - dílčí části: zeď, plot, altán...

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu -rodinné domy, byty, komerční objekty, garáže, chalupy, chaty, pozemky, lesy, rekreační zařízení -zprostředkování výměny bytů -poradenská činnost při nákupu, prodeji nemovitosti.