Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Realitní kancelář. Specializujeme se na prodej vil a rodinných domků.

Realitní společnost GOLDING REAL, s.r.o. se dlouhodobě specializuje na prodej realit - Krkonoše, Krušné hory, Šumava a další české hory a podhůří. Prodáváme zejména apartmány, rodinné a rekreační domy, pozemky. Při prodeji zajišťujeme kompletní právní servis, včetně jednání na úřadech. V Praze a okolí prodáváme byty (nové bytové projekty i ...

Realitní kancelář. Prodej: - byty - domy - chaty - chalupy - rekreační chalupy - pozemky Pronájem: - byty - domy.

Realitní agentura Pronájem nebytových prostorů.

Realitní kancelář. Prodej nebo pronájem budov, bytů, nebytových prostor a pozemků. Odhady, správa a údržba nemovitostí.

Realitní činnost: -prodej a pronájem nemovitostí, byty, domy, pozemky. Právní služby advokátní kanceláře: -předkupní a kupní smlouva -smlouvu o převodu práv a povinností člena družstva -advokátní úschova -ověření podpisů -návrh na vklad do katastru nemovitostí. Služby geodeta: -zaměření pozemků a geometrický plán, oceňování ...

Činnost: velkoobchod realitní činnost služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Realitní a dražební kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Realitní a komerčně právní kancelář.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -pronájem nemovitostí. Služby: -správa bytového fondu -opravy a rekonstrukce včetně dokumentace.

Realitní kancelář: - zprostředkování - prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty, pozemky, rekreační objekty, komerční objekty - výkup nemovitostí - bezplatný právní servis - zajištění znaleckých posudků - zpracování prohlášení vlastníka - zpracování smlouvy o výstavbě - komplexní finanční poradenství - ...

Výroba, dodávka: -razítka. Realitní kancelář.

Realitní a inženýrská kancelář. Realitní kancelář. Aukční kancelář. Inženýrské zajištění staveb. Překlady: - němčina - angličtina.

Realitní kancelář, agentura. Služby realitního makléře. Prodej, koupě: - byty, rodinné domy, chaty, komerční objekty, pozemky, nemovitosti.

Obchodní činnost. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -nabídka hypoték, úvěrů, stavebního spoření a finančního spoření.