Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Reality123 je vyhledávač nemovitostí a široká inzerce reality. Snadná sms platba za inzeráty. Polohy nemovitosti s google maps a seznam firem nerealitního typu. Prodej i pronájem: byty, domy, chaty, chalupy, pozemky, kanceláře včetně aukce on-line a 3D virtuální prohlídky.

Provozování výherních hracích přístrojů dle zák.202/90 Sb. Hostinská činnost Realitní činnost

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...

Realitní kancelář: -komplexní služby na trhu nemovitostí -právní služby.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. Služby: -poradenská, investorská, inženýrská činnost -zpracování znaleckých posukdů a tržních cen.

Realitní činnost: -správa budov -realizace staveb -inženýrská činnost

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Realitní kancelář: -zprostředkování,prodej,pronájem nemovitostí: -Luhačovice a okolí.

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí -právní služby -prodej a pronájem nemovitostí -správa majetku

- realitní služby - vše rychle a pro Vás pohodlně a bezpečně - kteroukoliv službu si můžete vybrat samostatně - stačí nám zavolat nebo napsat a jsme Vám k dispozici

Blanenská realitní agentura MiKA Blansko působí úspěšně na trhu s nemovitostmi nepřetržitě od roku 1992. Přes lokální působnost v Blansku a blízkém okolí se může agentura pochlubit mnoha stovkami spokojených klientů. Největší důraz klademe na absolutní diskrétnost a úplnost služeb, které poskytujeme.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Realitní kancelář: - komplexní služby prodeje a koupě nemovitostí - aukce realit a movitých věcí - zajištění právních služeb v souvislosti s nemovitostmi.