Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -právní, poradenský a rozsáhlý inzertní servis zdarma -možnost výkupu Vašeho bytu, RD či pozemku za hotové a prodej formou veřejné dražby.

Aukční a realitní kancelář s tradicí již 20 let má 3 pobočky - Praha, Brno, Ostrava. Obory činnosti: - aukce a dražby, dobrovolné i nedobrovolné - prodej a pronájem bytů, rodinných domů, kanceláří, skladů, obchodních ploch, pozemků i všech ostatních komerčních nemovitostí - poradenská činnost a oceňování nemovitostí. Jsme členem Asociace ...

Realitní kancelář. Poskytování komplexních služeb při zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -bytové i nebytové prostory

realitní činnost zprostředkování obchodu

Agentura práce (dle rozhodnutí MPSV čj.: 2007/54357-412): -zprostředkování zaměstnání pro oblast informačních a komunikačních technologií (analytici, programátoři, testeři, apod.), zejména kvůli nadstandardním vztahům naší společnosti s předními softwarovými a telekomunikačními firmami, dalšími společnostmi a ...

Realitní kancelář. Byty: - prodej - pronájem Domy a rekreační objekty: - prodej - pronájem Komerční prostory: - prodej - pronájem

Realitní a komerční kancelář. Zprostředkování, prodej, nákup: - nemovitosti, domy, domky, byty, pozemky -pronájem byty, obchody, kanceláře. Znalecké posudky, konzultace. Správa cizího nemovitého majetku.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí

Předmětem podnikání společnosti jsou následující živnosti: - činnost realitní kanceláře - inženýrská činnost v investiční výstavbě - oceňování majetku pro věci nemovité provádění veřejných dražeb - zprostředkovatelská činnost v oblasti prodeje a koupě zboží - činnost reklamní agentury.

Realitní kancelář REA. Kompletní realitní servis, prodej, koupě, pronájem: -domy -byty -pozemky -chalupy -chaty -nebytové prostory.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej, pronájem, oceňování, odhady: - nemovitosti.

Naší specialitou je prodej i těch nejsložitějších areálů mezi více nových vlastníků s úplným ošetřením všech vazeb a vztahů. Jako příklad můžeme uvést prodej velké textilní továrny, kdy jsme realizovali prodej nemovitostí mezi celkem 48 různých kupujících.

Správa domů. Bytová a realitní kancelář.

Realitní kancelář - kompletní služby na trhu s nemovitostmi. Koupě, prodej, výměna a pronájem bytů a nemovitostí. Byty a rodinné domy lokalita Liberecko, Jablonecko a širší okolí. Tržní odhady bytů a nemovitostí, finanční poradenství.