Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Prieskum trhu Reklamná a propagačná činnosť Nákup a predaj výpočtovej techniky Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Kúpa tovaru za ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Realitní činnost: - nákup a prodej nemovitostí. Sjednání povinného ručení, hypotéky. Zpracování energetických štítků.

Společnost působí více než 10 let na trhu nemovitostí, zabýváme se jak prodejem nemovitostí klientů, tak vlastní investiční činností a developerskou výstavbou, řešíme komplikované obchody s nemovitostmi včetně odkupů nemovitostí a vyplácení exekucí

Naše bytová agentura provádí: - zprostředkování prodeje bytů a domů - pronájmy bytů a domů. Zaměřujeme se na Zlín a okolí.

Developerská činnost - realizace a výstavba objektů - realitní činnost.

Nabízíme kompletní reklamní služby včetně pronájmu billboardů, výroby řezané grafiky, přes úpravu grafiky a loga. Zajistíme tisk propagačních letáků a tiskovin. Zabýváme se také prodejem realit.

Realitní kancelář. Prodej: - rodinné domy - rekreační objekty - byty - činžovní domy - pozemky. Dlouhodobý pronájem: - rodinné domy - byty - kanceláře.

Vedenie účtovníctva Administratívne práce Výroba video záznamov Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamná a propagačná činnosť Automatizované spracovanie údajov Administratívne a kancelárske práce Prenájom hudobnej aparatúry, audiotechniky Prenájom ozvučovacej a osvetľovacej techniky Školiaca činnosť v rozsahu voľných ...

Realitní kancelář - kompletní služby v oblasti realit - servis při nákupu a prodeji nemovitostí.

-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Prodej, pronájem nemovitostí. Pronajímáme prostory pro nadstandardní bydlení i moderní pracovní zázemí. Jsme investiční a developerskou společností.

Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi nebo pronájmu domu, bytu, pozemku, chaty, chalupy či komerční nemovitosti. Právní servis, poradenská činnost, vklad do katastru nemovitosti, financování, prezentace nemovitostí.

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Služby - vymáhání dluhů - zprostředkování exekucí - oddlužení - insolvence, bankroty - realitní činnost, prodej nemovitostí - ochrana osob a majetku.

Realitní kancelář - prodej a pronájem domů, bytů a nemovitostí - realitní makléři nabízí zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí.