Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Vymáhání pohledávek Správa pohledávek Půjčky Vymáháme problematické a nesplácené pohledávky z komerčních a hypotéčních úvěrů ve vlastním portfoliu. Vedeme agenturní správu pohledávek klientů naším jménem na jejich účet Majoritní část pohledávek je postupována od nejvýznamnějších bankovních domů v ČR. Provádíme oddlužování nemovitostí a řešíme ...

Nabízíme zprostředkování prodeje, pronájmu a odkupu domu, bytu či pozemku, úschovy a právního servisu. Zajistíme financování Vašeho bydlení. Vyřešíme exekuce, zástavy a závazky na Vašich nemovitostech. Působíme v Ostravě, Brně a v Praze. Jsme profesionálové, děláme reality s nadhledem.

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Pronájem, prodej: -nemovitosti. Reklama: -reklamní spoty.

Činnost: - pronájem, prodej nemovitostí Služby: - správa nemovitostí

Služby: - developerská činnost - realitní činnost - výstavba a rekonstrukce

Služby: -realitní kancelář -správa domů -vedení účetnictví -pozemkoprávní vypořádání a převody nemovitostí -privatizace domů

Služby: -hotel -realitní činnost

Realitní kancelář. Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - pozemky.

Realitní kancelář, reality. Prodej, nabídka nemovitostí. Oddlužení. Půjčky.