Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Služby: - realitní kancelář - správa, údržba nemovitostí

Realitní kancelář - prodej domů, bytů, nemovitostí.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí.

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...