Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

Hledáte spolehlivého partnera pro realizaci vašeho stavebního projektu? EVABAU, spol. s r.o. je tu pro vás! S více než 28 lety zkušeností a rodinnou tradicí, EVABAU představuje to nejlepší z pozemního stavitelství v srdci Brna. Naše služby zahrnují: - Výstavbu rodinných domů - Vytvoříme váš vysněný domov od základů až po střechu. - ...

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy, rozestavěné domy - byty - družstevní i v osobním vlastnictví - rekreační objekty - chalupy a chaty - komerční objekty - pozemky - pro bydlení, komerční výstavbu, zemědělská půda, lesy - garáže.

Realitní kancelář, služby: Prodej, výměna: -rodinný dům, domy -byty, pozemek, pozemky, chata -zahrada, zahrady -znalecké posudky a odhady -stanovení tržní hodnoty pro finanční ústavy.

Lubomír Nesnídal provozuje realitní agenturu ve Znojmě. Zprostředkuji vám koupi, prodej a pronájem nemovitostí. Zajistím financování nemovitostí, pojištění majetku, právní poradenství. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty - komerční objekty - garáže.

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Realitní kancelář - prodej, pronájem nemovitostí a pozemků Galerie umění.

Prémiová realitní společnost pro náročnou klientelu. Nabízíme atraktivní nemovitosti, jak v České Republice, tak i v zahraničí (Španělsko).

TRAION HOLDING s.r.o. je investiční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2006. Se svým sídlem v srdci Brna se věnuje široké škále činností, od developerských projektů přes realitní služby až po finanční poradenství. Hlavní oblasti činnosti: - Developerské projekty: TRAION HOLDING stojí za realizací úspěšných projektů, které nejen ...

Realitní kancelář a realitní služby : Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - skladové prostory, kancelářské prostory - zahrady, pozemky.

Služby: -pronájmy obchodních prostor -nabízí nemovitosti k prodeji, k rekonstrukci Výroba: -vizitky, kalendáře, letáky -potisk reklamních předmětů -textilie dle požadavků s logem zákazníka -nápisy z fólií - polep výloh, aut -webové prezentace, www. Výroba, prodej: -tradiční selský nábytek TIROLIA -materiál-dubové a smrkové ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitost -dům, domy -byty -chata, chaty, chalupa -pozemek, zahrada.

Skupina Apollon Property je přímým vlastníkem portfolia nemovitostí v České republice s více než 16letou tradicí.

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -kupní, darovací smlouvy, podklady -zajištění vkladu do katastru nemovitostí. Znalectví, služby: -soudní znalec -odhady nemovistostí (převody majetku, pozůstalosti) -tržní ocenění nemovitostí -oceňování nemovitostí pro úvěrová řízení -znalecké posudky-ekonomika ...

Jitka Jedličková poskytuje služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitostí.

Relax Nemovitosti s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost v oblasti bytových i nebytových prostor.

SEID, s.r.o. se zaměřuje na energetiku, realitní a projekční činnost a počítačovou bezpečnost.

Jsme realitní kancelář se 14letou tradicí. Prodáváme nemovitosti a obchodní společnosti po celé ČR. Zakládáme si na právním servisu, prezentaci nabídek, vstřícném jednání a ochotě pomoci s bydlením.

Realitní makléř a poradce Jana Krebsová má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajišťujeme pro Vás komplexní realitní služby se zajištěním profesionálního prodejního a poprodejního servisu včetně poskytnutí veškerých potřebných informací, které vám pomohou v rozhodování. Vykoupíme Vaši nemovitost a pomůžeme Vám s ...

Realitní kancelář: - komplexní servis v oblasti realit, včetně financování (hypotéční úvěry apod.), pojištění a souvisejících služeb.

Realitní kancelář - výkup nemovitostí - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí

UP Real Estate s.r.o. se zaměřuje na prodej rodinných domů ve Vyškově a okolí.

Společnost Znojemské reality se sídlem ve Znojmě zprostředkovává koupi a prodej realit. Zajišťujeme také pronájem nemovitostí. V naší realitní kanceláři Vám zdarma vypracujeme odhad a poskytujeme odborné poradenství a právní servis při koupi či prodeji nemovitosti.