Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Pronájem prodejních, kancelářských a skladových prostor. Historická hasičská technika.

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Poradce pro image, styl, módu a osobní rozvoj muže.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Realitní činnost, kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Bufet, stravování. Denní menu.

Služby: - realizace developerských projektů, vyhledáváme nejatraktivnější lokality pro výstavbu objektů k prodeji i pronájmu.

Realitní činnost. Komplexní správu nemovitostí v Brně a okolí.

DVL Brno reality Realitní kancelář.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Stavební činnost, oprava, rekonstrukce, stavby na klíč: -generální a vyšší dodávky pozemních staveb, novostavby, rekonstrukce budov, včetně historicky významných objektů -monolitické konstrukce, stavby -administrativní budovy -průmyslové stavby -sklady a haly výrobního charakteru -bytové domy a střešní nástavby -památkově chráněné ...

Nákup, prodej či pronájem: -byty, rodinné domy -pozemky, chaty. Nabízíme komplexní realitní servis - právní a finanční poradenství, zajištění smluvních podkladů a odhady nemovitostí.