Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Corfin, s.r.o.
Corfin, s.r.o. je realitní a finanční společnost. Nabízíme zhodnocení financí na kapitálových trzích, produkt pro majitele nemovitostí, který přináší rentu, a soukromou penzijní rentu. Snižujeme náklady na energie a zajišťujeme financování podnikatelských projektů. Specializujeme se na prodej nemovitostí, investice a spoření.
Corfin, s.r.o.
V našem Úvěrovém centru poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi, pronájmu či převodu nemovitostí - kompletní právní servis - odhad nemovitosti pro potřebu FÚ - převodní poplatek družstvu - finanční poradenství.

Realitní společnost, kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí, bytů. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - zateplovací systémy - hrubá stavba - projekce, inženýrink.

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o., je renomovaná expandující realitní společnost, která svojí činností zvyšuje kvalitu poskytovaných služeb v celém Jihomoravském kraji. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejrychlejší prodej za nejvyšší možné ceny a bezkonkurenční právní servis, který pro naše klienty ...

Správa nemovitostí, údržba domovního majetku. Zajištění provozu, opravy a rekonstrukce nájemních domů, bytů, provozoven a nebytových prostor. Kancelář bytová: -Gorkého 18, tel.: 549245753, zástupce ing. Osvald. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu nemovitostí a finanční spoluúčasti.

Reklamní a marketingová agentura. Full servis. Realitní kancelář, reality: Zprostředkování komplexních služeb v oblasti prodeje bytů a domů (rodinné). Zajistíme vám pronájem jakéhokoliv domu či bytu včetně profesionálního právního a finančního servisu... stačí se jen nastěhovat.

Rodinná realitní kancelář Matras & Matras s 21 letými zkušenostmi na trhu. Pomůžeme vám s výběrem, prodejem nebo pronájmem bytu, rodinného domu, nebytových prostor i pozemku. Spolehlivě zajistíme kompletně právní servis i daňová přiznání. Jednat s vámi budou odborně proškolení a zkušení makléři.

Prodejem, pronájmem a nákup nemovitostí se zabývá Realitní kancelář Lorenc Michael s.r.o. z Brna. Postará se o komplexní právní servis, zápis do katastru nemovitostí, ale i přiznání k dani.

Poradenství v oblasti: - nákup a prodej nemovitostí - úspory vody - investic do investičních kovů - především zlata a stříbra - optimalizace energií - elektřiny a plynu pro fyzické i právnické osoby

Služby: - developerská činnost - inženýrská činnost, zabezpečování odborných činností ve fázích přípravy staveb, zabezpečení získání územních rozhodnutí a stavebních povolení, vlastní realizace výstavby - realitní činnost - správa nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -prodej -pronájem -převod nemovitosti -znalecký odhad aj.

Služby: -realizace nákupu, prodeje nemovitosti s profesionální realitní kanceláří.

Realitní kancelář zajišťuje rychlý prodej nemovitostí za co nejvyšší možné ceny. Postará se o kompletní komunikaci, vyřízení nezbytných papírů a formalit, právní servis zdarma, ale propagaci.

Investorská společnost, zabýváme se prodejem a pronájmem nemovitostí

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...