Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Corfin, s.r.o.
Corfin, s.r.o. je realitní a finanční společnost. Nabízíme zhodnocení financí na kapitálových trzích, produkt pro majitele nemovitostí, který přináší rentu, a soukromou penzijní rentu. Snižujeme náklady na energie a zajišťujeme financování podnikatelských projektů. Specializujeme se na prodej nemovitostí, investice a spoření.
Corfin, s.r.o.
Realitní činnost. Inženýring, projektování. Zemní práce. Autodoprava. Recyklace.

Realitní kancelář: - bytové, nebytové prostory - pozemky.

Prodej a pronájem nemovitostí, realitní služby pro vás a vaši nemovitost. Hypotéky, pomoc při zadlužení vaší nemovitosti, energetické štítky.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Informace o jednotlivých developerských projektech, novostavbách a rodiných domech v olomouckém regionu. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Zprostředkování: - koupě a prodej nemovitostí - znalecké posudky - právní a poradenské služby.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Realitní kancelář: -zprostředkování, odhady, koupě a prodej nemovitostí-byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty -nájem, pronájem-byty a nebytové prostory -výměna bytů.

Tana - realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.