Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Nabídka služeb realitní a dražební společnosti.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

Realitní činnost, nabídka, poptávka, správa nemovitostí.

Nabídka kompletní správy nemovitostí, výběru a evidence nájemného, vedení účetnictví a daňové evidence.

Divize pohledávek: - inkaso pohledávek - řešení pohledávek z konkurzů a likvidací - řešení bankovních pohledávek - exekuční řešení pohledávek - právní zastoupení věřitele. Divize obchodní: - poradenská činnost při řízení pohledávek - tržní ocenění pohledávek a zjišťování bonity dlužníka - nákup a prodej pohledávek - ...

Realitní kancelář v Praze 6, specializovaná na komerční nemovitosti. Prtonájmy skladů a kanceláří v Praze a okolí.

Realitní kancelář v Praze, poskytuje služby v oblasti prodeje bytů, domů, pozemků, komerčních prostor, dále služby developerům a hypoteční poradenství, již od roku 1999. GENERAL ESTATE je obchodní značka, která vznikla za účelem sdružení profesionálních realitních makléřů.  Umožňuje realitním makléřům ponechat si svobodu podnikání a přitom čerpat ...

Služby, prodej: - export - import, velkoobchod, maloobchod - jezdecké potřeby, vše pro koně a jezdce a jejich psy - papírenské a kancelářské potřeby - náhradní plnění - reality, hypotéky, půjčky - poradenství v oblasti nemovitostí - stavební dozor - dodávky stavebního materiálu - stavební práce

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem: - domy - byty - chaty - chalupy - nebytové prostory (obchody, kanceláře) - komerční objekty.

realitní kancelář prodej, pronájem nemovitostí související finanční služby (hypotéky apod)

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Realitní kancelář: - působící v Praze a okolí - prodej a pronájem: -byty -domy -pozemky -jiné nemovitosti.

Společnost CRESCON, a.s. byla založena v roce 2008. 100% jejich akcií je vlastněno mateřskou společností CRESCON (UK) Ltd. se sídlem ve Velké Británii.

obchodní činnost, nákup a prodej, realitní činnost,

Realitní kancelář Praha a Středočeský kraj. Rychle a spolehlivě zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinné a činžovní domy, vily, chaty, pozemky. Zajistíme hypoteční úvěry, právní služby a individuální přístup.