Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Předmětem podnikání společnosti jsou následující živnosti: - činnost realitní kanceláře - inženýrská činnost v investiční výstavbě - oceňování majetku pro věci nemovité provádění veřejných dražeb - zprostředkovatelská činnost v oblasti prodeje a koupě zboží - činnost reklamní agentury.

Nákup, prodej, pronájem a nájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Společnost Vaše domy, s.r.o. poskytuje svým klientům kompletní služby související vlastnictvím a provozem nemovitostí. Služby naší společnosti jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu ke klientovi, ať je jím soukromý majitel, bytové družstvo nebo společenství vlastníků. S našimi klienty a dodavateli se ...

Nabídka vyřízení hypoték, realitních služeb a investičního poradenství

Realitní kancelář a poradenství. Prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Nabídka: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - pronájem a prodej nemovitostí - zakládání obchodních společností - zajišťování povolení k pobytu - vedení účetnictví - správa nemovitostí - právní služby - zprostředkování hypoték.

ORION - Realitní kancelář se specializuje na: - pronájem bytů a rodinných domů - pomoc při stěhování - komerční pronájem - prodej bytů - prodej nemovitostí - správa nemovitostí.

Realitní kancelář. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Realitní kancelář: - průmyslové objekty - obchodní centra - administrativní budovy.

Služby: - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost

Nabídka rodinných domů v blízkosti Prahy. Společnost při svých podnikatelských aktivitách kombinuje realitní činnost s aktivitami vlastních stavebních kapacit.

Realitní kancelář. -prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -odkup nemovitostí -RE/MAX Hypotéka (financování Vaší nemovitosti) RE/MAX, nejúspěšnější síť realitních kanceláří na světě, byla založena současným prezidentem RE/MAX International Davem Linigerem v roce 1973 v Denveru (Colorado, USA). V té době si většina realitních makléřů ...

Předmětem podnikání jsou v souladu s obchodním rejstříkem tyto činnosti: - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - realitní kancelář - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování - organizační zajištění správy bytového a nebytového majetku

Reality, pronájmy - prodeje nemovitostí po celé ČR spojené s právním servisem a úvěry. Dále zajišťujeme finanční poradenství, včetně pojištění životní a úrazové, majetkové, nemovitostí, automobily, investice, hypoteční úvěry, termínované vklady.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, nebytových prostor a komerčních nemovitostí. Individuální přístup, profesionální tým, komplexní právní a finanční servis. Zdarma právní servis i znalecký posudek.

Realitní kancelář - prodej i pronájem všech druhů nemovitostí s vyřízením potřebných formalit, veškerý právní servis a poradenství související s činností realitní kanceláře.

Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Realitní kancelář. Makléřské služby v oblasti realit: - nákup - prodej - zprostředkování. Nabídka, prodej: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky.

Realitní kancelář. Zabýváme se výstavbou a prodejem bytů do osobního vlastnictví.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem-nemovitosti: -rekreační objekty-chaty, chalupy -rodinné domy -byty -činžovní domy -výrobní objekty -pozemky -hotely, restaurace -kanceláře, obchody -historické objekty.