Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Prodej a pronájem - byty - pozemky - chaty - chalupy - hotely - domy - restaurace - kanceláře - sklady - maloobchody - garáže

Hlavní a stěžejní oblastí, na kterou se společnost LOBBY SERVICE, spol. s r.o. zaměřuje především, je na nemovitosti klientů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář, realitní služby.

SLUŽBY: - reality - zprostředkování nákupu, prodeje - pronájem nemovitostí

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Partner pro investice do nemovitostí ve Španělsku a v Pyrenejích Principat ďAndorra - zahraniční nemovitosti na pobřeží Costa Brava, Španělsko - lyžařská střediska v Pyrenejích - Andorra. - povolení k pobytu v EU. V Andorském knížectví (osvobození od daňových formalit). - pronájem koupené nemovitosti (sezonní nebo roční).

ČS Reality a.s. je orientovaná na oblast bytové výstavby. Společnost Čs reality, a.s. se podílela jako developer na řadě projektů jak v hlavním městě Praha tak i v dalších lokalitách na území České republiky. Jako příklad je možné uvést projekty bytových domů v Praze (50 bytů) zahájené v roce 1997, v Chrudimi (20 bytů) a v Olomouci (220 bytů).

Nabídka: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, realitní činnost.

Provádění realitních činností. Poskytování poradenství v oblasti rezidentních nemovitostí, obchod s nemovitostmi vhodnými pro energetické projekty.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Oceňování majetku pro - věci nemovité -znalecké posudky -reality

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí.

Prodávejte a pronajímejte své nemovitosti přímo konečným zájemcům bez provize za realitní kanceláře. AAAbezrealitky.cz je realitní inzertní server zdarma!!! Jednoduché vkládání inzerátů, intuitivní vyhledávání. Zobrazování nemovitostí na mapách. Vložte si vaší firmu do sekce užitečné služby navždy zcela zdarma.

Zrostředkování prodeje nemovitostí (rodinných domů, bytů, rekreačních objektů a pozemků.

Realitní kancelář: Prodej, pronájem: -stavební pozemky pro bydlení a rekreaci -stavební pozemky pro komerční využití -byty -rodinné domy -rodinné vily -nájemní domy -prostory pro obchod a služby -objekty pro obchod a služby -prostory pro výrobu a skladování -objekty pro výrobu a skladování.

Nabídka realit Praha a okolí. Naše realitní kancelář nabízí: - nemovitosti - rodinné domy - developerské projekty - chaty a chalupy - byty k prodeji i pronájmu. Odhady nemovitostí při našem prodeji zdarma. Poradenství a financování prodeje i nákupu.

Realitní činnost: -kompletní služby v oblasti zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí s komplexním právním a daňovým servisem -zajištění převodu předmětné nemovitosti, včetně vyřízení všech souvisejících právních formalit -urychlení vkladů kupních smluv do katastru nemovitostí

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - chalupy

Nabídka bankovního a leasingového financování. Realitní a investiční činnost v České republice i zahraničí.

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi či podnájmu? Spolehlivá realitní kancelář působící na trhu více než 18 let Mikoláš - reality Vám nabízí nemovitosti k prodeji či pronájmu. V naší nabídce naleznete domy, byty, rekreační objekty i pozemky.