Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Společnost nabízí své služby nejen svému jedinému akcionáři, ale i jiným osobám. Hlavními činnostmi společnosti jsou správa a údržba nemovitostí, realitní činnost (prodej nemovitostí, zajišťování převodů družstevních bytů do osobního vlastnictví apod.), inženýrská činnost v investiční výstavbě a výroba a rozvod tepelné energie. Náplní správního ...

Realitní kancelář: -poradenské služby spojené s koupí, prodejem a pronájmem nemovitostí - tržní ohodnocení nemovitostí - marketingové studie.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Nabídka developerských a realitních služeb

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Zprostředkování obchodů s nemovitostmi.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí..

Společnost CENTRAL GROUP je již dlouhou dobu jedničkou na českém trhu nového bydlení. Firma působí na trhu již téměř 17 let a za tu dobu úspěšně dokončila více než 113 rezidenčních lokalit. V nabídce CENTRAL GROUP jsou v současné době stovky bytů, rodinných domů a parcel v mnoha různých lokalitách v Praze a okolí.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Realitní činnost

Naše společnost je specialistou na trhu s pronájmy v Praze a nabízí unikátní systém pro majitele nemovitostí a zájemce o pronájmy s využitím zcela nových technologií.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Zajišťujeme prodej a pronájem bytů, činžovních i rodinných domů či jiných nemovitostí a pozemků i jejich výkup. Naše služby nabízíme nejen v Praze, ale také středních a východních Čechách.

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu ...

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí včetně souvisejících služeb.

Tecnocasa, která je počtem zastoupení první franchisingovou skupinou ve zprostředkování realit v Evropě, se zrodila v Itálii v roce 1986. Založena dr. Orestem Pasqualim. Již dvacet let se Tecnocasa snaží o neustálé zlepšování služeb. Zejména prvky, na kterých společnost zakládá svůj úspěch, se dají shrnout v následujících bodech: - nový ...

Developerská a realitní společnost. Realizace: - developerské projekty - správa nemovitostí - akvizice pro nové projekty. Poskytuje kompletní developerský a realitní servis společnostem v holdingu na území České a Slovenské republiky a Ruské federace.

Znalecká, realitní a investorsko-inženýrská kancelář. Znalecké posudky, oceňování nemovitostí, tržní a úřední odhady cen nemovitostí, bytů, nebytových prostor, rodinných domů, činžovních a administrativních budov, průmyslových areálů, garáží, chat, pozemků, věcných břemen. Dozorování a kontrola staveb. Reality. Poradenská a konzultační činnost.