Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitního makléř, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty

Realitní činnost Inženýringvýstavba - inženýrské sítě za vlastní prostředky

Jsme realitní kancelář, která nabízí svým klientům kompletní servis při realizaci pronájmů, výměny a prodeje jejich nemovitostí v Praze a Středočeském kraji. Působíme převážně v okrese Nymburk a Praha východ. Nabízíme kompletní služby v celé oblasti realitního trhu, právního, hypotečního servisu a dalších služeb, včetně spolupráce s jinou ...

Nákup, správa, hodnocení: -nemovitosti.

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - chalupy

REALITY, realitní makléř, kancelář. Poskytujeme komplexní služby v oblasti realit, stavebnictví, financování nemovitostí, a školící činnost. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, garsonka -domy obytné, činžovní, nájemní -chalupa, chata, dům na venkově -komerční objekty -kanceláře, ...

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -nemovitosti -nadstandartní administrativní prostorory -pozemky.

Realitní a makléřské služby. Správa a pronájem vlastního areálu. Nákup, prodej, pronájem nemovitostí.

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.

Tecnocasa, která je počtem zastoupení první franchisingovou skupinou ve zprostředkování realit v Evropě, se zrodila v Itálii v roce 1986. Založena dr. Orestem Pasqualim. Již dvacet let se Tecnocasa snaží o neustálé zlepšování služeb. Zejména prvky, na kterých společnost zakládá svůj úspěch, se dají shrnout v následujících bodech: - nový ...

Regionální prodejce CM Reality. Cestovní agentura VIA. Nabízíme zájezdy od cestovních kanceláří. Zajistíme jak pobytové tak poznávací zájezdy.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - komerční prostory.

Realitní makléř. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem, prodej: - byty - rodinné domy - pozemky - nebytové prostory.

Služby realitního makléře. Zprostředkování - pronájem, prodej: - nemovitostí, nemovitosti: - rodiné domy - byty - pozemky, stavební objekty - rekreační objekty - chaty, chalupy. Služby: - odborná pomoc při získání hypotéky.