Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Služby: -správa nemovitostí -ekonomická správa domu -technická správa domu -právní služby -úvěry a financování -realitní činnost -pojištění domů -kontrola nemovitosti před koupí

Služby: -nabídka prostor k pronájmu (výrobní, skladové, kancelářské, venkovní plochy)

Realitní činnost - pronájmem nemovitostí a nebytových prostor.

Bytové družstvo. Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Projekce, realizace, oprava, servis, provoz: -technické zařízení budov

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Vymáhání pohledávek Správa pohledávek Půjčky Vymáháme problematické a nesplácené pohledávky z komerčních a hypotéčních úvěrů ve vlastním portfoliu. Vedeme agenturní správu pohledávek klientů naším jménem na jejich účet Majoritní část pohledávek je postupována od nejvýznamnějších bankovních domů v ČR. Provádíme oddlužování nemovitostí a řešíme ...

Realitní kancelář, reality. Prodej, nabídka nemovitostí. Oddlužení. Půjčky.

Realitní činnost. Realitní kancelář.

Stavby domů a rekonstrukce bytů v Brně a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny. Renovace koupelen.

Realitní činnost - zprostředkování prodeje nemovitostí, pronájmu objektů. Správa - objekty.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Advokátka. Rozsáhlé spektrum právních služeb a pomoc při právních problémech každodenního života. Občanské a rodinné právo.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb