Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Prodej - byty - domy - pozemky Prodej - komerční prostory.

Prodej a pronájem - nebytové prostory.

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky - nebytové prostory.

Prodej a pronájem: - domy - byty - pozemky - chaty - chalupy - komerční prostory.

Realitní kancelář, prodej a pronájem - nemovitosti. Stavební činnost.

Služby: - pronájem kancelářských prostor a to i včetně kompletního vybavení - pronájem zasedacích a konferenčních místností - kompletní kancelářský servis - zřízení virtuální kanceláře a služby kontaktní adresa "virtuální kancelář".

Realitní kancelář: - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků, chat, chalup i komerčních objektů.

Prodej - firmy, realitní činnost, developerská činnost.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Reklamní činnost a marketing -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky -realitní činnost - nebytové prostory.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Správa a údržby - bytové fondy - domy a byty v Brně.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí: -správa nemovitostí pro soukromníky, družstva, podniky a obecní úřady -správa bytových domů, komerčních areálů, sportovišť apod. -zajištění všech služeb se správou spojených.

Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí. Vedení účetnictví, ekonomický servis.

Specializujeme se na správu bytových domů, nájemních domů a komerčních nemovitostí.

Realitní činnost Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - domy, byty.