Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Realitní kancelář Real-Net poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. Obstaráme za Vás vše potřebné pro úspěšný prodej, pronájem i nákup nemovitosti. Výkupy, financování, odhady, přiznání.

Pronájem společenského sálu a restaurace Sklářský dvůr Huť u Jablonce nad Nisou

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.

Realitní činnost Realitní činnost Obchodní činnost

Správa majetku Nadace - podpora finanční - podpora veřejně prospěšných činností

Realitní kancelář. Kompletní správa nemovitostí, správa bytových domů. Prodej a pronájmy bytů, domů, pozemků, dalších nemovitostí.

JN-REAL s.r.o. Jsme reklamě realitní společnost a zajistíme pro vás výstavbu. Ať se jedná o rodinný dům, kanceláře nebo výrobní halu, jsme vám k dispozici. Zajistíme prodej či odkup domu - bytu - pozemku. Dále Vám nabízíme ke každému projektu domu ZDARMA vyřízení veškerých povolení a pomůžeme s financováním a případným prodejem stávajcí ...

Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení s potravinami, nápoji, tabákem a tabákovými výrobky Činnosti v oblasti nemovitostí

Realitní společnost - nabízíme rozsáhlé areály pro podnikání - areály administrativní, skladové, výrobní

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě: - nemovitosti Poradenství včetně odborného posouzení investic. Investorsko inženýrská činnost. Znalecké, auditorské posudky. Oceňování nemovitostí pro hypotéky. Právní činnost v oblasti přeceňování na převodu. Koupě zboží za účelem dalšího prodeje.

Internetový cestovatelský portál zaměřený na děti a rodiny s dětmi. Zahrnuje ucelenou a přehlednou nabídku volnočasových zařízení a ubytovacích kapacit, jež nabízí kvalitní možnosti pro ubytování i pro trávení volného času rodin s dětmi.

Realitní kancelář. Nemovitosti: - zprostředkování prodeje - oceňování - znalecké posudky Sepisování: - kupní smlouvy Rozpočtování stavebních prací. Stavební dozor. Realizace staveb.

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, chalup, rekreačních zařízení, penzionů a rodinných domů v oblasti Jablonecka, Liberecka, Turnovska, Jizerských a Lužických hor, Krkonoš a Českého ráje.

Budovy Stavební práce Zednické práce Údržba - zahrady

Realitní kancelář Realitní kancelář

Odhady nemovitostí Realitní kancelář Inženýrská činnost

Správa budov. Realitní kancelář. Havarijní služba po pracovní době: -tel.:605475081, 603230826.

Oceňování nemovitostí Realitní činnost Inženýrská činnost Stavební činnost