Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Ing. Kateřina Nováková má realitní společnost, která Vám zajistí kromě nákupu/prodeje nemovitosti i odhad ceny, zajistí Vám hypotéku, právní služby, stěhování, pojištění, převod energií, malování a dalšími potřebami.

Realitní kancelář. Nákup, prodej, správa, zprostředkování: -byty a nebytové prostory. Pronájem, správa: -nemovitosti, byty (zajišťování kompletní opravy a údržby nemovitého majetku). .

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Oceňování nemovistostí Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - - realitní poradenství, konzultace Developerská činnost

Realitní kancelář SD reality s nabídkou bytů, pozemků a domů z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Nabídka komplexních služeb spojených s prodejem, koupí a převodem nemovitostí.

Pronájem: - vlastních nemovitostí (nemovitosti).

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Služby: -výkup kovů -doprava a mechanizace -pneuservis -pronájem skladu Prodej: -uhlí -koks -brikety -dřevo -sypké hmoty

Činnost: - letecké práce bezpilotními prostředky - správa a údržba nemovitostí - poradenství v oblasti systému řízení ISO.

Stavební firma, realitní činnost, správa SVJ a soukromých objektů.

Služby: - příprava kompletní projektové dokumentace - jednání s úřady a správci sítí - hrubé zděné stavby, roubenky a sruby - realizace základů - realizace elektro, voda, topení - realizace zahrady - demoliční a bourací práce - poradenství v oblasti realit.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Truhlářství, podlahářství

Správa a údržba nemovitostí - vedení účetnictví - vedení agendy bytového fondu - zpracování vyúčtování - zajištění provádění odečtů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - realitní makléři zprostředkují prodej nebo pronájem všech druhů nemovitostí v oblati Frýdek-Místek, Ostrava.

Činnost: - poskytování úvěrů - vymáhání pohledávek - realitní činnost.

Služby: - skladování - překládky kamionů - pronájmy prostor (haly se sklady, výrobní prostory, kanceláře)

- prodej i pronájem nemovitostí - investiční poradenství - na webových stránkách lze najít nabídku i poptávku

Komplexní služby: - zakládání společností sro na klíč v ČR, na Slovensku a v Polsku - prodej ready made sro v České republice, v Polsku a na Slovensku - pořádání valných hromad v České republice a v Polsku - soudní a obchodní překlady z/do polského jazyka