Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Činnost: - zprostředkování hypoték, spoření - zprostředkování pojištění - realitní činnost.

Pronájem: - víceúčelový sál (konání kongresů, plesů, módních přehlídek, koncertů - tenisový kurt (tartanový povrch, umělé osvětlení) - loutkové divadlo - místnosti pro školení, prezentace firem, oslavy.

- hypotéky - pojištění životní, neživotní - investice - spoření - prodej nemovitostí

Pronájem a správa nemovitostí. Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Kancelář: Dolní náměstí 201/1 779 00 Olomouc

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Správa nemovitostí: - obsazení nemovitosti nájemníky - výpočty nájemného a úhrad za služby - zpracování ekonomické rozvahy pro výpočet efektivity užívání nemovitostí - odborné sepsání nájemních smluv - styk s nájemníky a správu pohledávek vůči nim po celou dobu nájemního vztahu - technická péče o nemovitost (kontroly, revize), údržba, ...

Pronájem vlastních nebo pronajatých nemovitostí s nebytovými prostory. Komerční pronájem skladově administrativního areálu.

Služby: - kancelářské a nebytové podkrovní prostory k pronájmu - restaurace - společenský sál

Realitní kancelář: - nemovitosti- koupě, prodej, pronájem.

Služby: - pronájem reklamní plochy v Olomouci.

Prodej belgických pralinek, kvalitní čokolády, kávy a čaje. Nabízíme luxusní čokolády z celého světa, čokoládové speciality, dárky a další potraviny.

Server pro inzerci realitních kanceláří.

Nabízíme komplexní služby v oblasti správy bytových a nájemních domů, zajištění veškerých služeb pro společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví SVJ a veškeré agendy spojené se správou nemovitostí. Nabízíme vymezení jednotek v budově prohlášením vlastníka a zakládání společenství vlastníků.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní ...

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Realitní činnost. Webdesign a tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Vzdělávací divize: AKREDITACE MŠMT ČR - odborné semináře a výcvikové programy - celoživotní vzdělávání - průzkumy spokojenosti zaměstnanců - celoživotní vzdělávání pro sektor zdravotnictví. Realitní divize: Specializujeme se na zajištění pronájmů, prodeje a koupě bytů, rodinných domů, správu a výkup nemovitostí, pronájem kanceláří a ...

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí