Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Opravy silničních ...

Realitní kancelář: -prodej, pronájem, koupě -znalecké posudky -tržní odhady -oceňování nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí, bytů -kupní a nájemní smlouvy -vklady do katastru nemovitostí -odhady ceny (znalecké posudky) nemovitostí -dražby movitého i nemovitého majetku.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování ...

Realitní kanceláře-nemovitosti. Znalecké posudky, odhady pro úvěry, zařizování úvěrů pro ČMHB. Prodej, pronájem: -byty -domky -pozemky.

Realitní činnost. Stavební práce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Testování, měření, analýzy a kontroly -Překladatelská a ...

-Realitní činnost -Zprostředkovatelská činnost

Pronájem nebytových prostor pro skladovací účely.

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Realitní kancelář. -zprostředkování prodeje nemovitostí včetně bytových a nebytových jednotek -zprostředkování koupě nemovitostí -zprostředkování pronájmu bytů, nebytových prostor, komerčních objektů -sepsání kupní smlouvy, darovací smlouvy, směnné smlouvy, smlouvy o věcném břemenu -zajištění podkladů pro převod ...

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.