Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář. Realitní služby, prodej a pronájem: - bytů - domů - rekreačních objektů, chat - nemovitostí - komerčních prostor, kanceláří - průmyslových objektů - pozemků. Komplexní servis v oblasti nemovitostí: - zprostředkování prodeje - sepsání kupních, darovacích, směnných a podobných smluv - vyřízení ...

Rezidenční i komerční pronájmy. Veškerá činnost na trhu nemovitostí. Odborný servis pro majitele i zájemce.

Služby: -projektová činnost -inženýrská činnost -konzultační činnost -správa a údržba nemovitostí -realitní činnost -nakládání s odpady -poskytování technických služeb Stavba, výstavba: -bytové domy -nebytová výstavba

Realitní činnost - prodej domů, bytů, pozemků

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis - elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody Montáž - zabezpečovací systémy - požární signalizace Dodávka - výpočetní technika Služby - správa a údržba nemovitostí - pravidelný úklid bytových a nebytových prostor

Provádíme důkladné zmapování aktuálního stavu osob a majetku určeného k relokaci a jeho detailní evidence v průběhu celé přípravné fáze, včetně období realizace vlastní relokace.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Prodej - pozemky - nemovitosti - komerční prostory

Služby: -správa nemovitostí -realitní činnost -obchodní a právní poradenství

Prodej: -byty Služby: -příprava a realizace staveb

Mezi naše služby patří: - elektro-podružné měřění - údržba nemovitostí - doprava - kovovýroba.

Služby - finanční a ekonomické poradenství - správa nemovitostí

Realitní činnost, prodej a koupě - nemovitosti Služby - stavební dozor - projektování staveb

Realitní agentura, prodej, pronájem - byty, domy - pozemky

Služby: - realitní činnost - rekonstrukce historických budov - řízení a koordinace staveb

Realitní činnost, prodej, pronájem - nemovitosti

Služby: - komplexní facility management - správa budov, nemovitostí