Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí.

Developerské projekty. Rekonstrukce: - historické budovy v Praze. Realizace, výstavba: - novostavby v Praze - nové byty a rodinné domy mimo Prahu. Správa a údržba nemovitostí. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - kancelářské prostory - obchodní, skladové prostory - ...

Prodej zahraničních realit a nemovitostí. Nabízejí reality v zemích: Španělsko, Portugalsko, Rakousko, Itálie, Francie, Londýn a další lokality.

Realizace staveb: - rodinné domy na klíč - bytové, občanské stavby - rekonstrukce - zateplování - dodávky interiérů Inženýrská činnost: - projekce - stavební dozor - technický dozor investora - autorský dozor Realitní služby

Podnájem garáží a skladovacích prostor.

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Služby: - prodej společností - pronájem kanceláří - virtuální kanceláře - konferenční místnost k pronájmu v Praze

Realitní agentura Nabízíme kompletní servis při pronájmu a prodeji nemovitostí včetně právních služeb.

Realitní agentura Prodej a vypracování odhadu nemovitostí.

Správa nemovitostí, údržba, opravy. Zajišťujeme komplexní služby pro správu nemovitostí formou mandátních smluv.

Prodej a pronájem bytů. Realitní činnost.

Vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd Správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.