Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní agentura. Stavební firma. Služby: - zajištění hypotéky - vytvoření projektů - zateplování objektů - úpravy interiérů a exteriérů.

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

Realitní kancelář se zabývající pronájmem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Služby: - zprostředkovatel možnosti podnikání bez prvotních nákladů - správa nemovitostí.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor .

Právní poradenství reality Zprostředkování nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem, výkup bytů, domů a pozemků.

Nabídka dovozu a prodeje vozů Land Rover. Správa a prodej nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí s možností ostrahy. Provoz prádelny a čistírny

Výstavba - nízkoenergetické dřevostavby Realitní činnost

Nákup, prodej - kovové odpady Pronájem - pozemky v areálu firmy Pronájem - haly v areálu firmy

Vývoj produktů pro údržbu a opravárenství. Poradenství v úsporách energií. Správa nemovitostí. Pořádání teambuldingů.

Činnost spojená s provozem a údržbou bytového družstva ve Strašnicích.

Služby: -zajištění plynulého chodu logistických a distribučních center, výrobních center a výrobních provozů

Pronájem - kancelářské prostory Pronájem - apartmány pro náročné

Pronájem kancelářských prostor. Nabízíme Vám možnost trvalého i krátkodobého pronájmu: - kanceláří - skladů - obchodních prostor - manipulačních prostor - konferenčních místností.

Krátkodobý pronájem jednacích prostor kompletní servis - virtuální kancelář - registrované sídlo společnosti na reprezentativním místě - přijímání korespondence v souladu s vašimi pokyny a případné další rozesílání, archivování atd. - přijímání faxových zpráv - telefonní služba

Realitní kancelář. Pobočky: Dvůr Králové nad Labem Josefa Hory 33 544 01 - tel.: 499623605, 499620411 - 3 Náchod Kamenice 112 - tel.: 491422272 Jičín Žižkovo náměstí 4 - tel.: 493525355.