Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě: - rodinné domy, činžovní domy, vily - chalupy, chaty - pozemky, lesy. Zajištění: - veškerý právní servis - kupní, nájemní, darovací smlouvy - přiznání daně z převodu nemovitostí - pojištění objektů - znalecké posudky - geometrické zaměření - úvěry na koupi a ...

Činnost firmy: Tiskárna Autoservis Truhlářství Internet Reality Ubytování Doprava Správa nemovitostí

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu - v případě změny právní formy z fyzické osoby na právnickou. Převody, prodej: - ready made společnosti. Realitní služby.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Projekční a stavební činnost. Realitní činnost: - prodej a pronájem bytů a domů - prodej a pronájem nebytových prostor - prodej pozemků - tržní odhady cen nemovitostí tj. stanovení ceny běžné - aktivní zastupování zájemce při vyhledávání nemovitostí. Bezplatná konzultace: - poradíme s postupem při realizaci obchodu, dostatečně rychle a ...

Zprostředkovatelská a poradenská společnost pro investice do nemovitostí, která se zaměřuje na nabývání, management a prodej nemovitostí.

Developerská společnost Brand-HS spol. s.r.o. působí na českém realitním trhu od svého založení v roce 1996. Hlavním těžištěm naší činnosti je prodej plně zainvestovaných pozemků na rodinné domy, bytové domy, ale i komerční výstavbu a výstavbu technické infrastruktury. Realitní a investiční společnost, která nabízí: - pozemky - byty ...

Standardní realitní služby - zprostředkování nákupu, prodeje.

Realitní činnost Vyhledávání a realizace investičních příležitostí ve stavebnictví - developerská činnost - projektová činnost

Realitní kancelář - pronájem a prodej residenčních a komerčních nemovitostí.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Realitní činnost, veškerý inženýring, výstavba zděných rodinných domů za bezkonkurenční ceny, výstavba dřevostaveb za bezkonkurenční ceny, rekonstrukce starších objektů, zemní a výkopové práce, demolice staveb, opravy neodborných prací od jiných firem.

Realitní kancelář. Kancelář vyřizuje celou oblast realit tzn. pronájmy bytů i nebytových prostor, prodeje činžovních domů, vil, chat, pozemků ale především se věnuje pronájmům.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - byty, bytové objekty - rodinné domy - průmyslové stavby - komunikace. Práce: - výkopové práce - strojové zemní práce bagrem JCB1. Kontejnerová doprava. Služby v oblasti pozemního stavitelství. Projekční a inženýrské činnosti. Obchodní a realitní služby.

Nabídka kompletní správy nemovitostí, od založení bytového družstva nebo sdružení vlastníků, přes vedení účetnictví, až po havarijní služby, pojištění budov a zprostředkování hypoték. Zajišťujeme stavební služby spojené s provozem nemovitosti. Poskytujeme prostor pro členské schůze.