Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Autopůjčovna a pronájem - osobní vozy Nákup, prodej a pronájem - nemovitosti

Zprostředkování nákupu, prodeje nebo pronájmu bytů, domů, garáží, pozemků, nebytových a kancelářských prostor.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Rekonstrukce objektů

Realitní kancelář - zprostředkování obchodu Zprostředkování - marketing

Znalecké posudky - nemovitosti Prodej - nemovitosti Sepisování - kupní, nájemní, podnájemní smlouvy - poradenství

Zabýváme se investicemi do realit v zahraničí se specializací na Floridu. Zastupujeme společnost Florida Investment Marketing.

Kompletní realitní činnost - krátkodobé pronájmy vilek a apartmánů u moře v Itálii

Zpracování daňových přiznání - zastupování na úřadech Vedení účetnictví - zpracování mezd a personalistiku - účetní poradenství - zastupování na úřadech - vedení daňové evidence Správa majetku.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje rodinných domů, rekreačních chat a stavebních parcel na jihozápadě Prahy a v okresech Praha západ, Benešov a Praha východ

Realitní kancelář - koupě, prodej, pronájem - byty, rodinné domy, chaty, pozemky

Poskytuje - finanční poradenství Zprostředkování - úvěry na bydlení - realitní kancelářprodej, koupě a pronájem - nemovitosti včetně právního servisu, poradenství a zprostředkování úvěrů na bydlení - realitní kancelářprodej, koupě a pronájem - nemovitosti včetně právního servisu, poradenství a zprostředkování úvěrů na ...

Realitní a obchodní činnost. Vývoz stavebních prací a investičních celků. Inženýrská činnost.

Realitní kancelář vznikla v r.1994 jako právnická osoba a navázala tak na činnosi fyzické osoby od začátku 90tých let. Po 22 letech praxe máme za sebou velké zkušenosti s realitním trhem, stovky prodaných a pronajatých nemovitostí. Nabízíme spolehlivost, jistotu, právní a finanční ochranu vašich realitních obchodů. Hledáte nemovitost? ...

Dodávka - kuchyně Prodej - garnýže Zprostředkování prodeje - nízkoenergetické rodinné domy Prodej - obklady (koupelny, kuchyně) - podlahy Prodej - okna - dveře

Naše společnost umožňuje pronájem sídla firmy v Praze na atraktivní adrese s plným administrativním servisem. Kromě vyřizování pošty a návštěv nabízíme i konferenční místnost.

Naše společnost se věnuje především obchodu s nemovitostmi. Zprostředkováváme prodeje a koupě bytů či rodinných domů. Okrajově se zabýváme také prodeji nebo nákupu pozemků.

Naše realitní kancelář nabízí širokou nabídku bytů a rodinných domů na prodej. Dále se věnujeme rovněž obchodu s komerčními objekty nebo pozemky. Naše nabídka je určena náročným klientům.