Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Prodej - byty Veškerá stavební činnost a výstavba - půdní byty

Realitní činnost - bytové prostory Realitní poradenství

Realitní kancelář - zajišťuje prodej a pronájem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. - nabízíme výkup nemovitostí. - kompletní právní servis, znalecký posudek a daňové přiznání.

Prodej a pronájem bez realitky. Nabídka bytů a domů přímých majitelů bez provize pro realitní kancelář. Inzerce na desítkách realitních inzertních serverů v České republice. Bez provize, bez realitky na RealitniSekac.cz.

Realitní kancelář Zprostředkování koupě: Nemovitosti v zahraničí, nemovitosti v Chorvatsku, nemovitosti v Řecku, nemovitosti v Bulharsku, nemovitosti v Rakousku, nemovitosti ve Španělsku, nemovitosti na Floridě.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Kohout Reality je největší renomovaná realitní kancelář v Praze 10 s dlouholetou praxí v oboru realit.

Realitní kancelář - prodej bytů do osobního vlastnictví

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Společnost založena v roce 2002 zaměřená na oblast: - správa nemovitostí - komplexní správa administrativních budov.

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.

Nakladatelská a vydavatelská činnost Pronájem nebytových prostor a pozemků Polygrafická činnost Nabídka prodeje kompletního originálního výrobního programu - KIPIK Prodej papírových trubic a tubusů z vinuté kartonáže

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - nebytové prostory - kanceláře - pozemky - chaty - chalupy - rekreační objekty - průmyslové objekty.

Realitní činnost. Veřejné dražby dobrovolné a nedobrovolné. Elektronické aukce. Zajištění nájmů a pronájmů nebytových a komerčních prostor.

Zajišťujeme administrativně-ekonomickou správu nemovitostí, správu nemovitostí pro SVJ a bytová družstva, developerské společnosti a vlastníky bytů..

Divize Facility management Čechy a Facility management Morava zajišťují zejména technickou správu objektů a integraci všech služeb facility managementu podle zákazníka.

COPLAN CZ ENGINEERING s.r.o.: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví - realitní činnost.

Prodej: - apartmány Karlova Studánka. Apartmány Hubertus.