Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitostí, bytových i nebytových prostor.

Vaše pražská reklamní agentura Veletržní služby. Prezentace firem, služeb a výrobků..

Nabízíme pronájem skladových a kancelářských prostor..

Realitní kancelář: -nákup -prodej -zprostředkování nemovitostí.

Prodej - byty lokalita Štěrboholské terasy

Stavební činnost pro občanskou i průmyslovou výstavbu: -výstavba, rekonstrukce a opravy bytových a rodinných domů -výstavba a opravy staveb občanské vybavenosti, průmyslových hal, skladů a parkovišť. -výstavba a rekonstrukce prodejen, restaurací a hotelů. -regenerace paneloých domů. Projektová a inženýrská činnost v investiční ...

Prodej, montáž a servis - elektronické zabezpečovací systémy EZS Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - rekreační objekty Prodej a pronájem - komerční objekty Správa - nemovitosti

Realizujeme pronájem nemovitých a movitých věcí, finanční a operativní leasing, leasing nemovitostí (budov a pozemků), buy & lease, sale & lease back, off-balance modely. Zabezpečujeme strukturované financování, leasing strojů a technologií.

Haly, sklady, pozemky - prodej a pronájem nemovitého průmyslového, admínistrativního a obchodního charakteru po celé ČR.

Realitní kancelář v centru Prahy s pětiletými zkušenostmi na realitním trhu.

Realitní činnost - vypracování prohlášení vlastníků budovy včetně zaměření jednotky

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Pomáhám revitalizovat realtní trh. Recykluji nefunkční marketing. Poskytuji: - bezplatné realitní poradenství - profesionální realitní servis - doporučitelskou provizi 5-10% dle typu z každé realizované zakázky, minimálně 1000, - Kč

Provádíme PŘEVODY BYTU do osobního vlastnictví dle zákona č. 72/94 Sb., vypracování PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA NEMOVITOSTI, zaměření jednotek, SMLOUVY o převodu jednotky, včetně podání do katastru nemovitostí, založení společenství vlastníků ( SVJ ), tzn. zpracování stanov i podání na rejstříkový soud, popř. další služby spojené s převody. Vše jsme ...

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Realitní makléř. Realitní činnost Finanční poradenství. Hypoteční a podnikatelské úvěry.