Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Krátkodobý pronájem kanceláří, obchodní adresa, sídlo pro firmu, místo pro jednání a školení, kancelářský servis, pojištěné účetnictví, reklamní služby, sledování vozidel.

Realitní kancelář: -zprostředkování -nemovitosti-nákup, prodej -prodej-immobilien -odhady nemovitostí -inženýrská činnost -ocenění nemovitostí -poradenství v oboru nemovitostí -správa komerčních objektů.

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Činnost: - správa a pronájem nemovitostí

Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - činžovní domy - komerční objekty - pozemků

Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Realitní a investorská agentura. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Nabízíme prostory pro konání Vaší společenské akce. Pořádáme: - plesy - výstavy - konference - kongresy - a další společenské události na klíč, které zabezpečíme cateringem, programem, dekorací i potřebnou technikou. Národní dům na Smíchově je vrcholně secesní kulturní památkou České republiky postavenou podle projektu Aloise Jana ...

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Naše služby: - Poskytnutí sídla - Příjem a přeposílání pošty - Telefonní a faxové služby - Pronájem kanceláří a zasedacích místností - Pronájem videokonferenční místnosti.

Cenově dostupné krátkodobé i dlouhodobé pronájmy plně zařízených kanceláří v Praze v Brně i v Ostravě a v regionu střední a východní Evropy. Při založení firmy je nutné zřídit sídlo společnosti, z tohoto důvodu naše firma poskytuje rychlé a levné registrační sídla pro firmy po celé České republice. Virtuální kancelář je nejrychlejší a ...

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Pronájem: -nemovitostí -bytů -nebytových prostor.

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji