Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Společnost Gravity s.r.o. byla založena v roce 2002 a od samého počátku své existence je zaměřena na poskytování komplexních služeb souvisejících zejména s provozem, správou a nakládáním s movitým a nemovitým majetkem.

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Služby: - pronájem nemovitostí a nabídka služeb spojených s pronájmem.

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Realitní kancelář: - působící v Praze a okolí - prodej a pronájem: -byty -domy -pozemky -jiné nemovitosti.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Pronájem obchodních ploch, prodej zboží spotřebitelům.

Společnost CRESCON, a.s. byla založena v roce 2008. 100% jejich akcií je vlastněno mateřskou společností CRESCON (UK) Ltd. se sídlem ve Velké Británii.

obchodní činnost, nákup a prodej, realitní činnost,

Realitní kancelář Praha a Středočeský kraj. Rychle a spolehlivě zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinné a činžovní domy, vily, chaty, pozemky. Zajistíme hypoteční úvěry, právní služby a individuální přístup.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Správa nemovitostí: - zajištění veškerých služeb dodavatelů - vedení účetnictví pro družstva i SVJ - zajišťování povinných revizí a odstraňování závad - vypracování daňových přiznání Spravujeme bytové domy každé velikosti.

Nabízíme kompletní služby realitní kanceláře v Praze, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.