Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Služby: - realitní činnost - navrhování interiérů

Údržba domů a bytů. Hodinový manžel.

Služby: - pronájem reklamních prostor, billboardů a virtuálního sídla firmy

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí Stavební činnost: - bytová výstavba - rekonstrukce Údržba zahrad

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Tranzitní parkoviště - parkoviště u letiště Ruzyně

Realitní servis včetně souvisejícího právního, obchodní a zprostředkovatelská činnost, mezinárodní osobní autodoprava, vedení jednoduchého účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Zaparkujte své auto na našem kamerou střeženém parkovišti, na parkovišti je také 24 hodin přítomná fyzická ostraha! Odvoz a dovoz je již v ceně!

Naše služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - facility management - renovace interiérů.

Naše realitní kancelář se sídlem v Kutné hoře nabízí zprostředkování prodeje rodinných domů, bytů, pozemků, komerčních i nekomerčních prostor v celém regionu Kutnohorska, tedy i v Čáslavi, Kolíně a celém okolí. Nabízíme kompletní zprostředkování prodeje, včetně pomoci při ocenění nemovitosti i převodů energií na nového majitele.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - nemovitosti - pronájmy - komerční objekty