Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní činnost - prodej koupě pronájem - bytové prostory - nebytové prostory

Realitní kancelář: -prodej, pronájem nemovitostí. -prodej pozemků.

Realitní kancelář Realitní služby: - zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky.

- AGENTURA STOP-PROM Dodávka a montáž: -plastová okna a balkonové dveře, ve velkém množství modifikací funkcí, dále rámů, kování a skleněných výplní. Nabízíme: -speciální, ochranné, sanační, hydroizolační a antikorozní nátěry betonových, zděných a ocelových konstrukcí a další práce dle nabídky v technologii ...

Služby: - dražby - odkup a prodej pohledávek - správa pohledávek - realitní činnost Administrativní adresa: Hradešínská 29/2362 101 00 Praha 10

Zprostředkovávání nákupu a prodeje nemovitostí. Realitní kancelář

Služby: - propagace a marketing - webdesign - pronájem, správa a údržba nemovitostí

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Sdružení firem, které podnikají v oblasti průmyslu a realit. Realizace projektů v oblasti: - průmyslová automatizace - malé elektrárny do 1 MW - výroba elektřiny - oblast realit: - pronájem kancelářských a výrobních prostor - development projektů.

Izolace proti vlhkosti injektáží Chemická injektáž - revoluční systém v ochraně proti vzlínání spodní vody, speciální forma bez následného doplňování chemie!!! Nejmodernější forma při které nevzniká na stavbě destruktivní kluzná plocha, která mívá za následek narušení statiky objektu. Naše firma za Vámi přijede nejen do Havlíčkova Brodu, ...

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Služby: -realitní služby -zprostředkovatel prodeje či koupi nemovitosti (byt, rodinný dům, chalupa, chata, pozemek, komerční objekt) -právní servis -finanční poradenství.

Stavební bytové družstvo. Správa, údržba a pronájem nemovitostí.

Služby: -realitní kancelář -prodej bytů, domů, pozemků.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování prodeje, koupě nebo nájmu nemovitostí.

Služby: - správa nemovitostí - vedení účetnictví pro bytové domy - měření a rozúčtování tepla, vody.

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Pronájem - průmyslové objekty - skladovací haly Výstavba - průmyslové objekty - skladovací haly