Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Realitní a zprostředkovatelská kancelář zajišťuje výměny bytů, prodej, pronájem, správu komerčních i nekomerčních nemovitostí a úklidové práce. Realitní servis kompletní.

Investování do výstavby fotovoltaické elektrárny. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Realitní a makléřské služby. Správa a pronájem vlastního areálu. Nákup, prodej, pronájem nemovitostí.

Montáž: - protisluneční fólie Natěračské práce. Malířské práce. Tapetování. Sklenářské práce. Pokládka: - textilní a podlahové krytiny Montáž: - rolety - žaluzie Nákup a prodej: - nemovitostipronájem - nemovitosti - bytyzprostředkování - nákup, prodej a pronájem nemovitostí Nákup a prodej: - ...

Nabízíme kompletní správu nemovitosti. Ušetřete náklady a čas, spravujte svou nemovitost efektivně a mějte všechny informace online. Systém odborné správy nemovitosti je ucelený soubor činností, který zajistí provozuschopný stav Vaší nemovitosti. Je určen pro firmy, obce a města, které chtějí hospodárně a cílevědomě spravovat svůj majetek a chybí ...

Hostinská činnost Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí. Nabídka přípravných prací pro stavby.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - konzultace v oblasti rezidenčních či komerčních nemovitostí, právních, daňových a finančních záležitostech. Zprostředkování - prodej nemovitostí. Ocenění nemovitostí.

Developerská a realitní společnost. Realizace: - developerské projekty - správa nemovitostí - akvizice pro nové projekty. Poskytuje kompletní developerský a realitní servis společnostem v holdingu na území České a Slovenské republiky a Ruské federace.

Energetický audit Investiční činnost ve stavebnictví Prodej-pozemky. Pronájem - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Služby: - správa nemovitostí - inženýrská činnost, inženýring - developerská činnost.

Správa, údržba: - byty a nemovitosti města Štětí. Služby: - vedení účetnictví pro společenství vlastníků jednotek.

Správa a údržba nemovitostí. Služby: -úklidové práce v ordinacích, firmách, v domácnostech -čištění koberců, potahových materiálů, matrací, dětských kočárků, sedacích souprav -speciální číštění kožených sedacích souprav - oživení, impregnace -mytí oken rámů a žaluzií (vertikální, horizontální) -odstranění vodního kamene a rzi z ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.