Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Správa a údržba nemovitostí. Nabídka přípravných prací pro stavby.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - konzultace v oblasti rezidenčních či komerčních nemovitostí, právních, daňových a finančních záležitostech. Zprostředkování - prodej nemovitostí. Ocenění nemovitostí.

Developerská a realitní společnost. Realizace: - developerské projekty - správa nemovitostí - akvizice pro nové projekty. Poskytuje kompletní developerský a realitní servis společnostem v holdingu na území České a Slovenské republiky a Ruské federace.

Energetický audit Investiční činnost ve stavebnictví Prodej-pozemky. Pronájem - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Služby: - správa nemovitostí - inženýrská činnost, inženýring - developerská činnost.

Správa, údržba: - byty a nemovitosti města Štětí. Služby: - vedení účetnictví pro společenství vlastníků jednotek.

Správa a údržba nemovitostí. Služby: -úklidové práce v ordinacích, firmách, v domácnostech -čištění koberců, potahových materiálů, matrací, dětských kočárků, sedacích souprav -speciální číštění kožených sedacích souprav - oživení, impregnace -mytí oken rámů a žaluzií (vertikální, horizontální) -odstranění vodního kamene a rzi z ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Holičství, kadeřnictví Správa a údržba bytových či nebytových prostor.

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

SBD* NOVÝ ŽIVOT. Stavební bytové družstvo. Správa a údržba: -byty a domy.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem průmyslového areálu Theodor: - haly s portálovými jeřáby - kanceláře, kancelářské prostory. Služby. - ostraha areálu. Developerská společnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Revitalizace, modernizace, rekonstrukce: - budovy průmyslového areálu.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti - byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty, chalupy. Zprostředkování - financování, hypotéky. Správa, údržba nemovitostí.

Realitní činnost. Správa, údržba nemovitostí..