Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Holičství, kadeřnictví Správa a údržba bytových či nebytových prostor.

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

SBD* NOVÝ ŽIVOT. Stavební bytové družstvo. Správa a údržba: -byty a domy.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem průmyslového areálu Theodor: - haly s portálovými jeřáby - kanceláře, kancelářské prostory. Služby. - ostraha areálu. Developerská společnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Revitalizace, modernizace, rekonstrukce: - budovy průmyslového areálu.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti - byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty, chalupy. Zprostředkování - financování, hypotéky. Správa, údržba nemovitostí.

Realitní činnost. Správa, údržba nemovitostí..

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Služby v oblasti správy nemovitostí.

Realitní správa, činnost, firma, správa nemovitostí. -komplexní služby v oblasti správa a údržba nemovitostí -služby poskytuje všem právnickým a fyzickým osobám -SVJ (Společenství vlastníků jednotek) od samotného založení společenství, přes zajištěni registraci v OR založení a vedení účetnictví tak samotnou správu. Realitní činnosti, ...

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí včetně vedení evidence vlastníků, nájemníků i podnájemníků bytových či nebytových prostor.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy.

Import, dovoz, velkoobchod: - oblečení - alkoholické nápoje - tábákové výrobky - módní doplňky. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - byty - komerční prostory. Správa, údržba nemovitostí. Stavební a řemeslnné práce.

přerušení: od: 12.7.2013 Údržba nemovitostí Mytí oken Čištění - čalounění Čištění - koberce.

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí