Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Služby: -správa nemovitostí. -správa bytových, nebytových domů.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Správa a údržby - bytové fondy - domy a byty v Brně.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí: -správa nemovitostí pro soukromníky, družstva, podniky a obecní úřady -správa bytových domů, komerčních areálů, sportovišť apod. -zajištění všech služeb se správou spojených.

Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí. Vedení účetnictví, ekonomický servis.

Specializujeme se na správu bytových domů, nájemních domů a komerčních nemovitostí.

Pronájem: - nemovitostí. Správa a údržba: - komerční nemovitosti. Pozemní a inženýrské stavitelství. Velkoobchod.

Realitní činnost. Služby realitního makléře. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - všechny typy nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční objekty.

Správa, údržba. - domů, bytů a nemovitostí - domy, byty, nemovitosti. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - ekonomické poradenství.

Vedení agend pro správu nemovitostí. Zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě nemovitostí.

V oblati facility managementu nabízíme: - správa objektů - technická supervize majetku - technicko inženýrské zajištění oprav a investic - účetnictví a správa daní - evidence majetku - finanční management a controlling - nájemní vztahy - obchod s nemovitostmi, realitní činnost - poradenství v oblasti realit - agenda ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí. Komplexní úklidové služby - komerční prostory.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a pronájem vlastních nemovitostí..

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí Zajištění - různá řemesla