Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí. Komplexní úklidové služby - komerční prostory.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a pronájem vlastních nemovitostí..

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí Zajištění - různá řemesla

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Provádím veškeré elektroinstalační práce a opravy, Hromosvody, výškové práce, Rekonstrukce a opravy nejen eternitových střech, ůdržbu nemovitostí, drobné zednické práce.

Správa, údržba: - nemovitostí. Pronájem: - nemovitosti pro komerční účely.

Správa a údržba: - bytový fond i převážná část nebytového fondu města - nemovitosti pro obce, města, společenství vlastníků jednotek - nemovitosti pro majitele bytů a domů, bytové domy, byty. Služby: - zpracování, vedení účetnictví pro sdružení vlastníků jednotek.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Správa majetku: - bytová družstva.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Výkup: - nemovitostí. Správa, údržba. - nemovitosti.