Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Klenotnictví. Zlatnictví. Prodej, opravy: - zlaté šperky, stříbrné šperky: - prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky a náhrdelníky. Správa a údržba nemovitostí.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Správa, údržba: - nemovitosti. Pronájem: - obchodní prostory, administrativní budovy.

Zprostředkování obchodu a služeb. Dovoz, import. - zboží z Asie, Číny. Správa, údržba: - nemovitosti.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Stavebnictví -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení

Developerská společnost. Developerská činnost. Prodej stavebních pozemků. Rekonstrukce, výstavba: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Správa, údržba: - vlastní nemovitosti - budovy i management staveb.

Ostraha majetku a osob. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - úklidové, pravidelné úklidy kanceláří.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Opravy a údržba motorových vozidel. Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchodu.

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Zprostředkovatelská a poradenská společnost pro investice do nemovitostí, která se zaměřuje na nabývání, management a prodej nemovitostí.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby v oblasti administrativní správy. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Stavební firma. Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Realitní společnost. Realitní služby. Pronájem: - nemovitosti, byty, nebytové prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Služby. -projekce, zpracování projektové dokumentace.

Městská kotelna Bystřice. Provoz městské kotelny. Služby: - správa a údržba nemovitostí.

Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí - obchodní - reklamní činnost, marketing - poradenství.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Realitní kancelář. Správa a pronájem nemovitostí.

Energetická náročnost budov Oceňování nemovitostí - znalecké posudky Správa nemovitostí.

Služby: -havarijní pohotovost - nepřetžitě -měření a regulace -systémová integrace -servisní služby -bezdrátová komunikace -slaboproudé instalace -chlazení -elektromontáže.

-Přípravné práce pro stavby -Správa a údržba nemovitostí

Nabídka kompletní správy nemovitostí, od založení bytového družstva nebo sdružení vlastníků, přes vedení účetnictví, až po havarijní služby, pojištění budov a zprostředkování hypoték. Zajišťujeme stavební služby spojené s provozem nemovitosti. Poskytujeme prostor pro členské schůze.