Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Provoz chráněné díly a poskytování náhradního plnění. Čištění a úklid budov. Správa budov. Renovace veteránů.

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Správa a údržba bytových fondů.

Společnost spravuje bytové a komerční nemovitosti, administrativní centra.Dále poskytuje s tím související-facility management, úklid vnitřní a vnější, zahradnické služby, likvidace odpadu, technickou údržbu budov, inženýrskou činnost.

Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Správa pozemkových aktiv. Statická správa: - poskytuje majitelům pozemků aktuální informace o dané lokalitě za účelem ochrany jejich vlastnictví a to především jako prevenci znehodnocení pozemku a další zdroje pro rozhodování o optimální využití pozemku nebo jeho prodeje. Dynamická správa umožňuje aktivní přístup ke zvyšování hodnoty pozemků a ...

Správa nemovitostí, zastupování majitelů domů .

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Správa a údržba majetku: -Kontrola a výkon předepsaných pravidelných revizí, prohlídek a zkoušek včetně následného odstranění případných závad -Kompletní zajištění služeb úseku PO a BOZP -Pravidelná údržba nemovitostí včetně zajištění drobných a středních oprav staveb a souvisejících zařízení -Preventivní údržba vzduchotechniky, výtahu, ...

Předmětem činnosti jsou : - pokládka podlahových krytin - výroba nábytku - obchodní a zpotředkovatelská činnost - správa majetku města Letohrad - výroba a rozvod tepla - podlahové krytiny a dekorativní pokládka

Realitní kancelář. Správa a pronájem nemovitostí: -právní poradna -realitní poradna -hypotéční poradna.

Online prodej dětského zboží v eshopu. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Nabízíme: - komunální čištění a očista budov - čištění pomocí výkonných sacích prostředků - očista zdravotnických zařízení - očista budov - zimní uklízení parkoviště - letní uklizení parkoviště - údržba zeleně.

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Zabezpečení správy údržby a oprav bytového a nebytového fondu.

Opravy, údržba a rekonstrukce: - bytové fondy (panelové a činžovní domy).

Správa, pronájem: -kancelářské prostory -nebytové prostory.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.