Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Bytový podnik Český Těšín a. s. Správa bytového fondu.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem vydavatelské a nakladatelské činnosti specializovaný maloobchod velkoobchod reklamní činnost a marketing činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců zprostředkování služeb

Správa a údržba domů. Stavební firma. Zpracování odpadu.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Činnost: - správa a pronájem nemovitostí

Realitní kancelář: - správa nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor.

Projekce, činnost: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění staveb jejich změn a odstraňování - technické dozory na stavbách - pronájem a správa vlastních budov

Bytové družstvo: - správa a údržba bytů.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost.

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.