Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Zabýváme se: - výstavbou moderních domů pro bytové i kancelářské účely - financováním nemovitostí - správy objektů - pojištění - investice. Finance: - divize financí působí v současnosti v pěti zemích. Přidaná hodnota se vytváří prostřednictvím finančních a dalších služeb na základě úzkých vztahů s obchodníky .

Stavební firma. - výškové práce - údržba bytového fondu - zednické práce.

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Správa nemovitostí: - od úklidu po účetnictví.

Realitní kancelář: - správa domů - realitní a zprostředkovatelské činnosti - pronájmy bytů a nebytových prostorů - prodej a koupě nemovitostí.

realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, stavební dokončovací práce, zprostředkování obchodu a služeb poradenská a konzultační činnost pojištění

Poskytování služeb v oblasti správy nemovitostí.

Pronájem, správa: -byty, bytové prostory -částečně nebytové prostory.

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Stavební truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, dodávka a montáž včetně dopravy: -dřevěné příhradové vazníky: -spojené ocelovými styčníkovými deskami, do rozpětí 24 m -určené pro střešní konstrukce (zastřešení, střechy) objektů, budov, hal, prostor: -výrobních, skladovacích (sklady, skladů), prodejních, ...

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Stavební a inženýrská činnost, technická správa a údržba, správa nemovitostí: -inženýrská činnost -konzultace, poradenství, pomoc architekta -komlexní výstavba či rekonstrukce bytových, komerčních a obchodních prostor -projektová dokumentace -stavební povolení -zajištění subdodávek všech oborů -dodávka prací na klíč včetně ...

Správa bytového fondu: - administrativa, nájemní smlouvy - dodávka služeb do domu - teplo, energie.

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Stavební bytové družstvo. Správa a údržba bytového fondu.

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti - nebytové prostory.

Poskytujeme firmám, domácnostem a municipalitám služby v oblasti: - úspora a optimalizace energetických nákladů (elektřina, plyn) - realitní služby.