Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Realitní kancelář. Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Investorská a developerská činnost.

Prodej, pronájem, správa, oceňování: -nemovitosti.

DAVID SERVIS. -poradenské a konzultační služby pro oblasti systémů řízení a -komplexní služby při správě nemovitostí Poskytovaný poradensko – konzultační servis je realizován v rozsahu: -řízení a chod organizace (organizační a personální audity, návrhy optimalizace) -systémy managementu (budování, zavádění a údržba systémů ...

Společnost Gravity s.r.o. byla založena v roce 2002 a od samého počátku své existence je zaměřena na poskytování komplexních služeb souvisejících zejména s provozem, správou a nakládáním s movitým a nemovitým majetkem.

- A-Z Správa nemovitostí v ČR. - Realitní kancelář. - Obchodní činnost. Provozovny: Hronovická 1039 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí Žižkova 778 Přelouč 535 01

Služby: - pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Společnost CRESCON, a.s. byla založena v roce 2008. 100% jejich akcií je vlastněno mateřskou společností CRESCON (UK) Ltd. se sídlem ve Velké Británii.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Úklidové služby pro firmy: -pravidelný úklid -postavební úklid nebo po malířích -mytí oken i za pomoci horolezecké techniky -servisní a dodavatelský úklid -čištění oken, koberců, čalouněného nábytku -čištění žaluzíí, praní prádla. Byt a dům: -pravidelný úklid -generální úklid -speciální služby. Dezinfekce, ...

Stavební bytové družstvo, (SBD*): -správa: -nemovitostí, bytových, nebytových prostor.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.