Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Společnost CRESCON, a.s. byla založena v roce 2008. 100% jejich akcií je vlastněno mateřskou společností CRESCON (UK) Ltd. se sídlem ve Velké Británii.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Úklidové služby pro firmy: -pravidelný úklid -postavební úklid nebo po malířích -mytí oken i za pomoci horolezecké techniky -servisní a dodavatelský úklid -čištění oken, koberců, čalouněného nábytku -čištění žaluzíí, praní prádla. Byt a dům: -pravidelný úklid -generální úklid -speciální služby. Dezinfekce, ...

Stavební bytové družstvo, (SBD*): -správa: -nemovitostí, bytových, nebytových prostor.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.

Stavební bytové družstvo: - správa a údržba bytů a nemovitostí.

Technické služby města: -správa bytů, 353393474.

Správa nemovitostí: - zajištění veškerých služeb dodavatelů - vedení účetnictví pro družstva i SVJ - zajišťování povinných revizí a odstraňování závad - vypracování daňových přiznání Spravujeme bytové domy každé velikosti.

Služby: - správa, údržba bytů a nemovitostí.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování obchodu a služeb.

Správa a provoz obchodního centra HANÁ a nákupního parku HANÁ v Olomouci.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.