Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Zakázková výroba a prodej: -nábytek všeho druhu -interiér -plošné materiály -skříně, vnitřní dveře -postele, kuchyně -obklady.

Realitní kancelář. Služby: -nákup, prodej nemovitostí -zprostředkování pronájmů -zpracování smluv.

Internetový obchodní dům, ve kterém stále rozšiřujeme sortiment výrobků. Nyní můžete vybírat z nábytku, kosmetiky, šperků, hodinek, léků, perfémů, sportovních potřeb či spodního prádla.

Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

zprostředkovatelská činnost při nákupu a následném prodeji nemovitostí, bytů a pozemků. Pomoc pro financování nákupů a oddlužení při zástavách.

Okrasné školky Švamberk: -návrhy a realizace zahrad -pěstění a prodej okrasných dřevin -celoroční údržba zeleně.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.

Služby: -aukce, aukční sály, speciální aukce -likvidace podniků -systémy pro konkurzy -realitní činnost. Velkoobchod, maloobchod: -bytový textil -textil pro domácnost -zbytkové zboží, prošlé zboží a výprodej v konkurzu. Pobočky: -Holešovická tržnice, hala č.12, Praha 7 -Slámova ul., Prachatice -Archeologická 2256, ...

Služby: -zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí -zajišťování veřejných dražeb -vyhotovení kupních smluv včetně převodu v Katastru nemovitostí -developerská činnost -realitní poradenství -právní servis.

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. Služby: -poradenská, investorská, inženýrská činnost -zpracování znaleckých posukdů a tržních cen.

Služby: -návrhy architektonických studií -zpracování kompletní projektové dokumentace staveb.

Prodej: -řezivo -palubky, hranoly, střešní latě, prkna -pro zahrádkáře štěpka a mulčovací kůra -dřevo.

Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -pračky, ledničky, mrazničky, televize, videa, vysavače, mikrovlnné trouby.

Zastoupení firmy HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER. Prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -motorové rozbrušovače -motorové a elektrické rotační sekačky -motorové kosy a křovinořezy -doplňky a speciální nářadí pro lesní dělníky -travní traktor -broušení pilových řetězů. Prodejna: -387 01 České Budějovice ...

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej: -vodovodní baterie, sprchové kouty -sanitární keramika-WC, vany, umyvadla -plastové vany TEIKO, VAGNERPLAST, POLYSAN -koupelnový nábytek, doplňky -kotle, radiátory, čerpadla -bojlery, průtokové ohřívače -potrubní systémy-vodovodní, kanalizační teplovodní, drenážní, vnitřní instalace.

Prodej: -řezané, hrnkové, umělé květiny -semena -hnojiva -zahradnické potřeby.

Stavební bytové družstvo: -výstavba bytů -prodej bytů -půjčování bytů -stavebně truhlářské práce -ústřední vytápění -elektroinstalace -revize elektro, hromosvody, plyn -kopírování -zdravotní instalace.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.