Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: -stavebniny -zdící materiály POROTHERM, HURDIS -cement, vápno -maltové a omítkové směsi CALOFRIG -hydroizolace -tepelné izolace -střešní krytina betonová BRAMAC a KM BETA -střešní krytina pálená TONDACH -střešní okna VELUX -komínové systémy SCHIEDEL.

Prodej: -systém POROTHERM -zdící materiály, překlady, stropy -zdící materiály pro obvodové zdivo -zdící materiály pro vnitřní zdivo a příčky -keramické překlady -keramické stropy -lícové cihly -vápenopískové cihly -stavební systém přesného zdění -Ytong -stropní systém HURDIS -cement, vápno -maltové a ...

Prodej, montáž: -plastová a dřevěná okna -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -zateplování budov -garážová vrata -interiérové dveře -stínící technika.

Dodavatel, velkoobchodní, maloobchodní prodejce: - tepelná technika. Prodej, montáže a servis: - solární systémy, solární panely - tepelná čerpadla - ohřívače vody - topidla - spalinové systémy - plynové kotle - elektrické kotle. Zastoupení: - ARISTON, BAXI, BRILON, GAMAT, GEMINOX, KARMA, LAMBORGHINI, PROTHERM, ...

Plně automatická betonárna. Celoroční provoz s kapacitou 50m3/hod čerstvého betonu. Výroba, doprava: - betony: - vodostavební betony - betony odolné agresivnímu prostředí - lehčené betony - polystyrenbetony - speciální betony - potěry se zaručenou pevností - samonivelační anhydritové směsi - kamenivo zpevněné ...

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Dodávka - komunální technika Dovoz - komunální vozy na objednávku MULTICAR M26, SUMO - zahradní technika

Služby: -architektonické práce -bytový architekt -projekty.

Služby: - montáže a opravy elektrických zařízení - ŘZS, EPS, CCTV, STA - strukturovaná kabeláž - čidla a domovní telefony - revize el.zařízení do 1000V - revize nářadí a spotřebičů.

Prodej, dodávka, montáž: -dveře -podlahy -okna -krby, krbová kamna -schodiště.

Dodávky produktů pro lakovny : -chemické produkty ke koagulaci barev a laků -práškové reakční produkty na čištění odpadních vod -vzduchové filtry -kapsové filtry -technologická zařízení pro lakovny -technologická zařízení na čištění průmyslových odpadních vod -snímací laky -návleky na roboty -lepivé rohože -průmyslové ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Kompletní dodávka klimatizací MIDEA, tepelných čerpadel Panasonic. Výhradní distributor vzduchotechnických rekuperačních jednotek KOMFOVENT pro Českou a Slovenskou republiku. Zdroje chladu RIGEL IMPIANTI. Prodej ventilátorů BLAUBERG a VZT komponentů.

Internetový prodej, eshop, e-shop: - dámské, dětské oblečení: - trička, mikiny, tuniky - rifle, kalhoty, legíny, tepláky - sukně, šaty - pyžama, noční košile - kšiltovky, šátky - punčochové zboží - bytový textil: - povlečení - ručníky.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě - zaměření na pozemní stavby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Prodej: -průmyslová svítidla -světelné zdroje -světelné reklamy -veřejné osvětlení.

Prodej, montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace. Kamenná prodejna České Budějovice a Plzeň. Internetový obchod

Prodej armatur, odkouření kotlů, čerpadel, vodáren, vodovodních baterií, expanzomatů a aqamatů.

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -dodávky vzduchotechnických komponentů Služby: -zaregulování, měření výkonu VZT zařízení -servis, revize.