Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Kompletní dodávky střech. Rekonstrukce střech. Pokrývačské práce. Klempířské práce. Montáže střešních oken.

Realitní kancelář. Nemovitosti: -nákup -prodej -pronájem.

Výroba, prodej: - vázací prostředky: - upínací kurty, jistící postroje

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen Práce: - rekonstrukce koupelen

Výroba ze dřeva. Prodej: - stavební řezivo - střešní latě, fošny, hranoly, prkna - hoblované řezivo - plotovky - venkovní nábytek - zahradní set z masivu, židle, stůl - pergoly, altány - palubky - podlahové, obkladové - palivové dřevo štípané - vruty do dřeva.

Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do sestav -osazování desek plošných spojů včetně pájení na vlně bezoplachovou metodou.

Vyrábíme a montujeme ploty a oplocení. Naše rodinná firma se zabývá dodáním materiálu a montáží veškerého typu oplocení na klíč.

Prodej, montáž: -ploty -pletiva pozinkovaná, PVC -průmyslové oplocení -svařovaná čtyřhranná pletiva -vrata, sloupky, plotové rámy.

Prodej: - chovatelské potřeby - zahradní potřeby - pracovní oděvy.

Činnost, práce: - zednické, zednictví - stavba rodinné domy, garáže - rekonstrukce - bytová jádra - betonářské práce - obklady, dlažby

Výroba: - radiální ventilátory pro průmyslové použití - axiální ventilátory

Výroba a prodej: - Betonová dlažba velkoplošná vibrolisovaná - Silniční panel - Krycí deska pochozí - Bednící tvárnice vibrolisované - Komínová tvarovka vibrolisovaná - Komínová deska - Plotové patky a desky - Plotové sloupky - Kabelové žlaby - Krycí deska kabelových tras - Kabelový patníček telefonní, označníkový, patník označníkový - ...

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -přípravky na ochranu rostlin -hnojiva -nářadí -hadice -aqua program -plasty -truhlíky, květináče -fólie, textilie

Služby: -projektová činnost -architektonická činnost -zpracování studií interiérů -technický a autorský dozor -zpracování urbanistických studií a územně plánovací dokumentace

Prodej, oprava, servis: - stavební stroje, mechanizace - nakladače - bagry - traktory, sekačky

Prodej, maloobchod: -vybavení pro zahradu, stavbu a dílnu jak pro kutily tak i pro profesionály -kamna, krby a krbové vložky -prodej a výměna technických plynů a propan butanu včetně dopravy -koupelny, kuchyně -nářadí, spojovací materiál. Půjčovna a servis: -elektrické nářadí.

Výroba, restaurování, čištění: - tapisérie (gobelíny) - koberce, výšivky

Velkoobchod: - železářství - nářadí - spojovací materiál

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly