Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod,prodej: -okna dřevěná,plastová -plastová eurookna a dveře -dveře vstupní a interiérové -garážová vrata a vratové systémy -pohony -plotová pole -vstupní brány.

Průmyslový a logistický areál Jitex. Pronájem ploch v průmyslovém a logistickém areálu JITEX Písek: - výrobní a logistické prostory v rozsahu stovek až tisíců m2 vhodné pro různé druhy podnikání. - kanceláře, kancelářské prostory v rozsahu 2000 m2. Ubytovna. Ubytovací kapacity 200 lůžek.

aLMi Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -montážní chemie -svářecí technika -brusivo -svářecí materiály -elektrody, dráty

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -sekční, rolovací s elektrickým pohonem -výklopná vrata -okna, dveře -dřevo, plast -venkovní rolety -horizontální, vertikální žaluzie -sítě proti hmyzu -interiérové rolety -parapety venkovní, vnitřní -markýzy.

Zprostředkování - prodej nebo pronájem nemovitostí - kompletní realitní, právní a poradenský servis

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Výroba, prodej: -polykarbonáty dutinkové, kompaktní a z nich přístřešky, mezistěny či zábradlí -výsuvné boxy, drátěný program, vestavěné skříně s plexi výplněmi -zimní zahrady -ocelové a hliníkové rámy.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Architektonické a projekční služby v oblasti navrhování novostaveb, rekonstrukcí a interiérů.

Zvažujete koupi nového nábytku a nevíte si rady? Obraťte se na odborníky! Společnost LAMIVEX s.r.o. vyrábí ve svých vlastních prostorách o 5000m2 nejrozmanitější typy sériového nábytku, bytových doplňků, koster pro čalouněný nábytek a nyní i nově atypický nábytek na míru pro své domácí i zahraniční zákazníky. Spektrum nabídky je široké, zahrnuje ...

Zahrady - návrhy - realizaceveškerá zeleň

Maloobchod, prodej: -záclony, závěsy -potahové a dekorační látky -ručníky, osušky, utěrky -povlečení, ložní soupravy -přikrývky, deky -koupelnové předložky, garnýže -šití bytového textilu na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vodiče -rozvaděče -hromosvodový materiál -průmyslové a domovní přístroje.

Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek -vestavěné skříně -schody, vrata, ploty -zahradní domky -pergoly, přístřešky -pískoviště, záhonové obruby. Služby: -pokládka dřevěných, plovoucích podlah -vyměření podlah.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika, klimatizace. Obchodní, dodavatelské a zprostředkovatelské služby a dodávky vzduchotechnických zařízení.

Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Velkoobchod, maloobchod: -voda-topení-plyn -kotle, bojlery, průtokové ohřívače -deskové a koupelnové radiátory -vany, sanitární keramika -vodovodní baterie -měděné, plastové a železné trubky, fitinky -nářadí REMS pro instalatéry a topenáře.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, ...

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Oceňování nemovitostí pro potřebu dědického řízení a podobně. Dalším oborem je realitní činnost.

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí