Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Ruční zakázková výroba - košíkářské zboží Kurzy - pletení z vrbového proutí

Specializuji se na výrobu interiérového i exteriérového nábytku, dřevěných schodišť, vnitřních a venkovních dveří, vrat, pergol, přístěnků i dalších truhlářských výrobků na zakázku. Používám zejména přírodní materiály - dubové, smrkové, olšové, javorové nebo jiné dřevo. Na přání vyhotovím samozřejmě i z dýhy nebo lamina.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Realitní služby, prodej a pronájem realit.

Obchod, služby, reklama, pronájmy a provoz nemovitostí

Květináče a truhlíky - eshop s pomůckami pro pěstování květin v domácnosti i na zahradě. Veškeré zahradní potřeby tykající se pěstování a truhlíků či květináčů.

Služby: -zprostředkování stavebních zakázek -pronájem či prodej bytových prostorů a pozemků

Nabízíme: PVC, Marmoleum, koberce, vinylové, korkové, antistatické, plovoucí podlahy, stěrkové hmoty včetně dodání, montáže a odborného poradenství

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště

Velkoobchod, prodej: -schody, parapety, krajnice z teraca a vymývaného betonu -teracová dlažba, podlahy z litého teraca, obklady bazénů -žulové obklady schodů, žulové dlažby venkovní i vnitřní -betonová dlažba -zámková, vymývaná, tlačená -plotové tvárnice, obrubníky, krajníky, palisády, žlabovky, opěrné zdi -květináče, vázy, odpadové ...

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Technický servis pro kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem mobilního oplocení, mobilních zábran, nášlapných bariér, mobilních toalet, elektrocentrál, párty stanů, odpadkových kontejnerů, mycích žlabů.

Znalecká činnost. Realitní kancelář. Poradenství v realitách.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek

Projekční činnost: -návrh celkové koncepce vytápění -výpočet tepelných ztrát objektu. Maloobchod, velkoobchod: -podlahové vytápění Oreg Wecoflex.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Výroba, prodej: -nábytek -interiérové dveře -kvalitní podlahy -okna.

Prodej - ochranné pomůcky rukavice, ochrany hlavy a zraku, dýchací technika Zásilková služba Prodej - čistící a úklidové prostředky Prodej - pracovní nářadí

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -korkové podlahy -PVC podlahy -koberce -marmoleum (přírodní linoleum). Prodejna: -České Budějovice, ul.Husova-Studentská 1655/1B

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky na míru Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, ...)

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací stěny - šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské dřevěné kuchyňky.