Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, půjčovna a servis: - stavební nářadí - zahradní technika

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...

Maloobchod, velkoobchod: -houpadla, krmítka, ptačí budky, květináče, trakaře, eko palivo, dřevěné brikety, peletky, houpací motorka, houpací kůň, dětské hry, bytové doplňky, dřevo výroba, autodoprava.

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -vypracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí -zpracování daňového přiznání z daně nemovitostí, daně u převodu nemovitostí, daně dědické -vedení účetnictví malé organizace (živnost).

Služby: -renovace dveří a zárubní v interiéru -renovace kuchyní, vestavných skříní -potahování plastovou folii -broušení -schody nové a renovace.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Realitní kancelář: -koupě a prodej nemovitostí -pronájem bytových, nebytových prostor -vyhotovení znaleckých posudků -geometrické zaměření pozemků a staveb -vyhotovení územního a stavebního povolení.

Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - vestavěné skříně

Realitní kancelář: -prodej a pronájem nemovitostí (byty, kanceláře, rodinné domy, vily, pozemky) -developerská činnost -zprostředkování hypotečních úvěrů a odhady nemovitostí.

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Realitní kancelář - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky Realitní kancelář - komerční prostory

Služby: -projekční kancelář -kompletní dodávka projektu -autorský dozor -dokumentace skutečného stavu -vyřízení všech povolení, vyjádření a jednání na úřadech. - projkty pro akci zelená úspora

Dodávky: -kompletní technologie úpravy vody vč. návrhu, projekce, výroby, montáže, servisu -chemická ochrana proti tvorbě minerálních inkrustátů, korozi a biologickému znečistění -optimalizace vodního režimu chladicích a parovodních systémů.

Ergonomie pracovišť: -návrh a realizace interiérů -informačně orientační systémy -kompletní sortiment kancelářského nábytku -sedací nábytek -podlahové krytiny, žaluzie, rolety, osvětlení, klimatizace. -bytový nábytek, doplňky. Doprava Vámi zakoupeného zboží a montáž.

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Prodej, opravy: -elektroinstalce bytové, průmyslové -slaboproudé rozvody -revize -hromosvody. Opravy, servis: -elektrospotřebiče -sporáky, bojlery -podlahové vytápění. Prodej: -elektromateriál -spojovací materiál -zásuvky, jističe -spínače, trubice, žárovky.

Elektroinstalační a stavební práce, prodej elektroinstalačního materiálu, dodávka a montáž garážových vrat sekčních, rolovacích.

Výroba a montáž nízkoenergetických dřevených rodinných domů, chat, zahradních domků, skladů, garážového stání a pergol truhlářské doplňky, schody, zábradlí, okna, dveře, dřevěné podlahy.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - podlahové krytiny - plastová okna, dvěře - dřevěná okna, dvěře - krb, krby - schodiště - koupelna - návrh interiéru.

Dotační politika - vyhledání vhodné dotace, zpracování žádosti o dotaci, sledování průběhu čerpání dotace, závěrečné vyúčtování. Veřejné zakázky - zpracování zadávací dokumentace, dohled nad zadávacím řízením, administrace veřejné zakázky ve vazbě na Věstník veřejných zakázek a dle zákona o veřejných zakázkách. Realitní činnost. Finanční ...

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba včetně montáže: -ploty, vrata, kování.

Výroba, prodej: - stavební hmoty a výrobků - cementové výrobky - umělý kámen - beton, transportbeton, silniční betony Služby: -autodoprava - MIX - multikára. Prodej: - kamenivo, štěrk, písek.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek JIKA, LAUFEN, DURAVIT -průmyslové a bytové armatury -koupelnová zrcadla od firmy ellux GLÜCK.